Lediga tjänster

Kvalificerad familjebehandlare

Omväxlande arbetsuppgifter och rörligt jobb i hälsosam miljö. God trivsel i personalgruppen och stimulerande djupanalytisk förståelse av barnen, deras föräldrar och familjesystemet. Platt organisation och tillgängliga chefer. 

Adekvat högskoleutbildning är önskvärt. Vidareutbildning är meriterande. God språkbehandling vid dokumentation och rapportskrivande.

Som anställd inom GrödbyGården kommer du, tillsammans med dina arbetslagskollegor, att ansvara för ett antal av våra familjers utredning/behandling. Arbetstider enligt ett rullande treveckorsschema där dag-, kväll- och nattarbete ingår. Tjänstgöring var tredje helg. Körkort ett krav.

Tillträde och lön efter överenskommelse. Läs mer på www.grodbygarden.se

Maila din ansökan till malena@grodbygarden.se

Ladda ner annons

Vi söker vikarier
Eftersom vi arbetar med barn och deras föräldrar, behöver vi vikarier både till vår barnverksamhet och för arbetet med föräldrarna enskilt och tillsammans med sina barn. Vi söker således de som är intresserade av att arbeta med barn och föräldrar. Detta arbete kräver både mognad och utbildning. Du får ett gott stöd av dina arbetskamrater och av ledningen. 

Körkort. Lön efter överenskommelse. Rullande schema. Maila din ansökan till malena@grodbygarden.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer