En plats för familjer

GrödbyGården ligger i Östra Skåne nära gränsen till Blekinge, naturskönt omgiven av hav, sjöar och bokskogar. Vi har sedan 1990 hjälpt över 200 familjer att ta fatt i den utvecklingstråd som tidigare slagit knut.

BREDA PERSPEKTIV

Hos oss får ingen diagnos eller uppfattning ensam styra behandlingen. En enda metod kan inte heller ge en bestående förändring på egen hand. Framgång kommer snarare av att kombinera olika terapier och metoder till en samordnad strategi i familjens vardag. Vi integrerar därför bild-, lek- och parterapi med välbeprövade pedagogiska metoder som Marte-Meo och ART.

MED VARDAGEN SOM TERAPI

Endast metodik räcker inte för att uppnå hållbara förändringar. Organisationens trygga ramar är den överlägset främsta framgångsfaktorn. Vi handleder föräldrarna mitt i den pågående vardagen och stödjer dem på deras egen scen. Den stadiga strukturen skapar en miljö där föräldrarnas funktionsnivå höjs och bandet mellan barn och föräldrar kan återuppbyggas.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer